fbpx

Løpetrening AS ble etablert av co-gründerne Marcus Johnsen og Andreas Gossner i 2019 og lanserte sine treningsprogrammer og tjenester sommeren 2019 via nettsiden https://lopetrening.no . Siden den gang har et brennende engasjement for folkehelsa, trening, en sunnere livsstil og alle former for aktiviteter med beina (gåing, jogging og løping) vært grunnmuren for selskapet.

På nettsiden vår kan nå hvem som helst bli gratis basismedlem og blant annet få tilgang til å velge blant over 50 ulike nivåtilpassede treningsprogrammer. I tillegg tilbyr vi plussmedlemsskap for de som ønsker personlig oppfølging sammen med egen Personlig Trener via våre medlemssider. Utover dette holder vi foredrag, kurs og treningsgrupper for bedrifts- og organisasjonsmarkedet. Vi arrangerer også flere reiser til trenings- helse- og rekreasjons-resorten på Playitas på øya Fuerteventura flere ganger i løpet av vinterhalvåret.

Har din bedrift, organisasjon, bedriftsidrettslag eller idrettsklubb lyst på et besøk av oss?

Vi tilbyr motiverende foredrag, aktiviserer menneskene og har et tilbud til alle. Og trening skal ikke koste noe! Ta kontakt med oss under hvis dere trenger en motivasjonsboost fra en av våre dyktige coacher!

om oss i løpetrening
Andreas Gossner er 1 av 2 co-gründere og en svært dyktig foredragsholder som garantert booster motivasjonen til de fleste!

Om våre PT’er / Coacher

Andreas Gossner

Mette Fredriksen

Video kommer…

Kontakt oss i Løpetrening.no

=