fbpx

Treningsprogram for ultra-maraton

Passer dette treningsprogrammet for meg?

Treningsprogram for ultra – Halvmaraton/Maraton erfaring
Om du ønsker å ta skrittet fra Maratondistansen og opp til det som er lengre, altså Ultraløp, så kan dette programmet være et fint og gunstig sted å starte.

Treningsprogram for ultra – Bortimot nybegynner (fra litt til Ultraløp)
Kanskje har du begrenset med erfaring å løpe lengre enn 8-15km? Kanskje er det lenge siden du løp regelmessig? Dette treningsprogrammet tar deg frem til startstreken på et Ultraløp.

Om Ultraløping
Flere og flere får øynene opp for ultraløp – lange distanser. En viktig faktor for å løpe ultraløp er at du liker å være i aktivitet i mange timer. I tillegg er det ofte at det er et utpreget sosialt miljø rundt både et Ultraløp (arrangement) og treningene. Man avtaler for eksempel med løpsvenner og løpsbekjente å ‘være ute i 2-4 timer’. Det blir både løping, gåing og en sosial tur. 

Om programmet – hvordan er programmet bygd opp
Treningsprogrammet er delt inn i fire ulike faser. Årsaken til det handler om å starte forsiktig (tilvenning og bli kjent med programmet). Deretter bygge på med flere løpte kilometer (øke belastningen noe mer). Så blir det å trene deg opp til det som skal til for å få deg klar til et Ultraløp – det gjøres med noe som kalles back2back langturer. To langturer på to dager – vi tar det step-by-step. Dette blir aller mest moro!

Helt til slutt setter vi alt sammen og sørger for at du er klar for å løpe Ultramaraton – det kan være alt fra asfaltløp til fjelløp. Distansene og tiden du er på beina kan variere mellom 6timer og 24timer.

Nøkkelen til å lykkes med treningsprogrammene vi har på Løpetrening.no handler i stor grad om å bygge gode vaner. Man når målene sine når man har gjennomført alle alle øktene – uke for uke, sover godt om natten og spiser jevnlig godt med normalt sundt kosthold (mat & drikke).

Gode vaner gir gode resultater!

Dette får du som gratis basismedlem;

  • Tilgang til å følge et valgfritt, nivåtilpasset treningsprogram - alle økter og treningsuker beskrevet ned til detalj.
  • Tilgang til utvalgte emnevideoer og motivasjonsvideoer.
  • Rabatt på våre treningsreiser.
  • Motiverende innhold forøvrig.

Dette får du som pluss-medlem i tillegg til det du får som basis-medlem;

  • Personlig oppfølging fra en av våre coacher. Du får proaktiv oppfølging - og du kan når som helst sende meldinger til din coach og få svar på det du lurer på, eller få tips til justerng, motivasjon, treningsopplegg forøvrig med videre.
  • Tilgang våre wiki-videoer; et komplett utvalg av videoer som forklarer begreper, uttrykk og vanlige og uvanlige type økter som gir deg fremgang.
  • Mulighet til å booke digitale coachingsamtaler med din PT/coach.
  • Tilgang samtlige av våre videoer og webinarer/foredrag.
  • Kr 99,- pr uke uten bindingstid. Du kan når som helst nedgradere til basis medlemskap igjen.