fbpx

Kr 99,- pr uke | Ingen bindingstid | Oppfølging fra online PT

Passer dette for deg?

Programmet passer for deg som har et godt treningsgrunnlag fra før, og som per idag løper maraton på mellom 3t og 30min - og - 4 timer. Det passer også for deg som løper halvmaraton på mellom 1t og 40min - og - 2 timer.

Vintertreningsprogram, 42km - nivå B - Kr 99,- pr uke

Ta meg til bestillingssiden..

I våre basis-og vintertreningsprogram vektlegger vi primært løpeøkter der du trener på lavere intensitet. Vi kaller det basistrening - det er økter som er noe snillere og mer skånsomme.

Intensiteten på dette programmet er lavere enn våre nivåtilpassede program, og du går inn i en fase der du bygger deg opp igjen etter en periode med målrettet og spisset trening. Dette programmet handler om å tenke langsiktig. Programmet inneholder styrkeøkter-for-løpere, noe som er viktig da løping er en enkel men monoton aktivitet. Styrketrening er noe vi anbefaler å utføre 1-2 ganger per uke, året rundt. Årsaken er at det gir deg en mer robust og helhetlig løperkropp.

Det er noe større variasjon i treningsøktene på våre basisprogram sett opp mot et målrettet og nivåtilpasset program. For eksempel kan det være å bytte en løpeøkt med en sykkeløkt, langrennsøkt (vinterstid) eller det kan være å gå en lang tur m/ tung sekk i terrenget/fjellet i stedet for å løpe en treningsøkt.

Dette treningsprogrammet har en varighet på 22 uker, men du kan når som helst bytte over til et mer spisset treningsprogram.

Vintertreningsprogram, 42km - nivå B - Kr 99,- pr uke

Ta meg til bestillingssiden..

Oppfølging fra personlig Online PT

Så lenge du er medlem og følger treningsprogrammer på Løpetrening.no har du alltid oppfølging fra din egen Personlige Trener som følger deg opp online via medlemssidene. 

Din Online PT kan veilede deg både mot kortsiktige delmål og de mer langsiktige målene. Spesielt morsomt er det å sette seg noen hårete mål for de neste 3-5 årene. Underveis sparrer dere om hva som kan være det neste naturlige nivået og dermed det neste treningsprogrammet. Vi har treningsprogram for alle distanser og nivåer.

VÅRE ONLINE PERSONLIGE TRENERE

ONLINE PT - OM LØPETRENING.NO

Trykk her hvis du har spørsmål vedrørende dette treningsprogrammet.  Vår PT svarer deg innen kort tid.

Slik fungerer det

om mitt treningsprogram
pt-oppfølging
mine treningsuker
begrepsbibliotek (vår wiki)
pris

Dette får du som gratis basismedlem;

  • Tilgang til å følge et valgfritt, nivåtilpasset treningsprogram - alle økter og treningsuker beskrevet ned til detalj.
  • Tilgang til utvalgte emnevideoer og motivasjonsvideoer.
  • Rabatt på våre treningsreiser.
  • Motiverende innhold forøvrig.

Dette får du som pluss-medlem i tillegg til det du får som basis-medlem;

  • Personlig oppfølging fra en av våre coacher. Du får proaktiv oppfølging - og du kan når som helst sende meldinger til din coach og få svar på det du lurer på, eller få tips til justerng, motivasjon, treningsopplegg forøvrig med videre.
  • Tilgang våre wiki-videoer; et komplett utvalg av videoer som forklarer begreper, uttrykk og vanlige og uvanlige type økter som gir deg fremgang.
  • Mulighet til å booke digitale coachingsamtaler med din PT/coach.
  • Tilgang samtlige av våre videoer og webinarer/foredrag.
  • Kr 99,- pr uke uten bindingstid. Du kan når som helst nedgradere til basis medlemskap igjen.